Interview mr. J. van de Watering

Interview mr. J. van de Watering

maandag 22 maart, 2021

Voor de website Letselschade.nu is mr. J. van de Watering geïnterviewd over onder andere het ondernemerschap en de groei van Arcus Letselschade. Klik hier voor de link naar de website en het interview.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Meer nieuws

Gemeente aansprakelijk voor schade ontstaan door een afgebroken tak?

donderdag 6 januari, 2022

In deze zaak viel er een afgebroken tak op een groep toeristen, die onder een kastanjeboom stonden te wachten. Een zestal toeristen raakte gewond en zij stelden daaropvolgend de gemeente aansprakelijk. Het incident vond plaats op 16 juli 2015 te Zutphen. Hoewel de gemeente aansprakelijkheid afwees voor dit incident, trof zij met vijf van de […]

Lees verder

Concertgebouw aansprakelijk voor val zangeres op podium in aanbouw

dinsdag 23 november, 2021

Op 13 oktober 2021 heeft de rechtbank Rotterdam vonnis gewezen in een zaak met betrekking tot de aansprakelijkheid voor een valpartij. Door mr. K. Hanssens wordt deze uitspraak nader toegelicht. Het volgende speelde zich af. Feiten Op 12 januari 2019 zou een zangeres als soliste optreden in De Doelen, een concertgebouw in Rotterdam. In de […]

Lees verder

Heeft u schade? Stuur een mail of bel (076) 700 27 75