Interview mr. J. van de Watering

Interview mr. J. van de Watering

maandag 22 maart, 2021

Voor de website Letselschade.nu is mr. J. van de Watering geïnterviewd over onder andere het ondernemerschap en de groei van Arcus Letselschade. Klik hier voor de link naar de website en het interview.

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

Meer nieuws

Immateriële schade onder de loep

donderdag 18 maart, 2021

In een aantal vorige nieuwsberichten werd al toegelicht wat immateriële schade inhoudt en welke aspecten van invloed zijn op de omvang. In dit artikel neemt mr. Joanne Parinussa de immateriële schade verder onder de loep en gaat zij met betrekking tot deze schadepost in op de door de rechter gebruikte maatstaf en de wijze waarop […]

Lees verder

Shockschade

maandag 21 december, 2020

In de vorige bijdrage heeft mr. T. van der Ven de mogelijkheden tot het vorderen van affectieschade belicht. In deze blog wordt de mogelijkheid tot het vorderen van shockschade toegelicht. Naast de bovengenoemde mogelijkheid was er onder bepaalde voorwaarden ook ruimte om een schadevergoeding toe te kennen voor een persoon die door het waarnemen van […]

Lees verder

Heeft u schade? Stuur een mail of bel (076) 700 27 75