Letselschade advocaat Breda

Arcus is een advocatenkantoor gevestigd in Breda en gespecialiseerd in letselschade.
10 + Jaar ervaring in letselschade
Ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

Arcus helpt u en neemt uw zorgen weg

Bij Arcus, gevestigd in het hart van Breda, begrijpen we hoe overweldigend een ongeval kan zijn. Daarom bieden we niet alleen deskundige bijstand, maar ook een geruststellende nabijheid. Onze advocaten zijn lokaal gevestigd en staan altijd klaar voor persoonlijk contact, omdat we geloven in het belang van directe ondersteuning.

Specialisatie in letselschade

Als u betrokken bent bij een ongeval, brengen wij duidelijkheid in een verwarrende tijd. We begrijpen de zorgen over aansprakelijkheid, letsel en bijbehorende schade. Met onze specialisatie in letselschade zijn we uw betrouwbare gids door dit complexe proces.

Kosteloos en gespecialiseerde advocaten

Bovendien streven we ernaar om onze diensten toegankelijk te maken voor slachtoffers. Vaak zijn onze werkzaamheden kosteloos voor u, omdat we onze kosten kunnen verhalen op de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij. Bij Arcus heeft u niet alleen de expertise van gespecialiseerde advocaten, maar ook de geruststelling van een kantoor dat zich richt op uw lokale gemeenschap. We zijn er voor u, van begin tot eind.

Vrijblijvend advies bij letselschade

Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies bij letselschade. U kunt ons telefonisch bereiken op (076) 700 27 75 of per e-mail bereiken via info@arcusletselschade.nl.

Vraag vrijblijvend advies aan

Bel ons bij letselschade (076) 700 27 75

Wilt u dat wij contact met u opnemen?

  Deskundig en kosteloos bijstand bij het verkrijgen van een schadevergoeding

  Arcus Letselschade biedt slachtoffers van ongevallen deskundige en kosteloos bijstand bij het verkrijgen van een schadevergoeding. Voor u als slachtoffer zijn onze werkzaamheden vaak gratis. Arcus beschikt over veel ervaring in de advisering en begeleiding van letselschadeslachtoffers. Arcus is een in letselschade gespecialiseerd advocatenkantoor. Dit betekent dat Arcus -in tegenstelling tot bureaus waar (enkel) juristen werken- voor u kan procederen in het geval uw belang dat vergt. Arcus Letselschade is gevestigd te Breda en heeft ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

  Bel ons bij letselschade (076) 700 27 75

  Wij hebben ruim 1500 slachtoffers naar tevredenheid bijgestaan

  Arcus Letselschade is gevestigd te Breda en werkt landelijk. Arcus Letselschade behartigt de belangen van slachtoffers van aanrijdingen en staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade. Uit de Google reviews blijkt dat de werkwijze van de specialisten van Arcus Letselschade zeer goed gewaardeerd wordt:

  Wij kunnen u kosteloos bijstaan

  Arcus kan u bij het verhalen van uw letselschade vrijwel altijd kosteloos bijstaan. Arcus heeft alleen uw belang voor ogen, en adviseert u over de aansprakelijkheid, schadeposten en medische kant van de zaak.

   Het is van belang dat u na een ongeval spoedig contact met Arcus Letselschade opneemt zodat er een optimale ondersteuning en begeleiding plaatsvindt.

   Arcus Letselschade komt indien u dat wenst graag vrijblijvend bij u op bezoek voor een kennismaking, vaak dezelfde week nog.

   Heeft u schade? Stuur een mail of bel (076) 700 27 75