Over ons

Arcus letselschade

Arcus Letselschade is een landelijk werkend advocatenkantoor op het gebied van letselschade en schade door overlijden. Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers en nabestaanden. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade.

Het team

Mr. J. (Jorg) van de Watering Advocaat | jvdwatering@arcusletselschade.nl

Arcus Letselschade is medio 2018 opgericht door Jorg van de Watering. Na afronding van zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg heeft Jorg zich in 2011, op 22-jarige leeftijd, als advocaat verbonden aan een kantoor te Middelburg. De eerste jaren dreef hij een algemene praktijk. Na verloop van tijd kwam de nadruk steeds meer te liggen op het behandelen van letselschadezaken. Om zich hier verder in te specialiseren, heeft hij de overstap gemaakt naar een middelgroot kantoor in de regio Rotterdam.

Sinds 2015 adviseert en procedeert Jorg uitsluitend in letselschadezaken. In 2018 heeft Jorg de Grotius-specialisatieopleiding “Personenschade” succesvol (cum laude) afgerond en in oktober 2018 trad hij toe tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de strenge kwaliteitseisen die de LSA stelt, is het LSA-lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade.

Mr. F. (Felix) den Ouden Advocaat | fdenouden@arcusletselschade.nl

Al in zijn jeugd zag Felix in zijn naaste omgeving de impact die een ongeval op een leven kan hebben en daarbij ook de noodzaak van een goede advocaat. Dit leidde er uiteindelijk toe dat hij na afronding van zijn rechtenstudie in 2011 aan de slag is gegaan als belangenbehartiger van slachtoffers van letselschade.

In de loop der jaren heeft hij zich hier bij verschillende advocatenkantoren verder in ontwikkeld. Hij vindt het belangrijk dat slachtoffers, die zich vaak in een zwakke positie bevinden, volledig tot hun recht komen. Daarnaast draagt hij met zijn expertise graag een steentje bij aan het optimaliseren van hun omstandigheden. Een goede advocaat moet volgens Felix aan drie eigenschappen voldoen: daadkrachtig, sociaal betrokken en oplossingsgericht. Het is dan ook zijn doel om deze aspecten zo veel mogelijk in zijn werk terug te laten komen. Felix maakt sinds mei 2019 deel uit van het team van Arcus.

Mr. T. (Tessa) van der Ven Letselschade jurist | tvanderven@arcusletselschade.nl

Na afronding van de Master Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is Tessa sinds januari 2019 werkzaam bij Arcus Letselschade. Zij heeft zich tijdens haar studie met diverse facetten van letselschade beziggehouden. Het motiveert haar om de schade van letselschadeslachtoffers zo concreet mogelijk in kaart te brengen. Tessa probeert haar cliënten op het gebied van schade zoveel mogelijk te ontzorgen. Op deze wijze kunnen haar cliënten zich volledig richten op herstel.

Mr. M. (Michelle) Luijs Letselschade jurist | mluijs@arcusletselschade.nl

Tijdens haar bachelor en master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg heeft Michelle juridische ervaring opgedaan bij onder andere de Rechtswinkel. Ook heeft zij verschillende stages gelopen waarbij ze kennis heeft gemaakt met de letselschadepraktijk. Omdat Michelle van dichtbij heeft gezien wat voor gevolgen een ongeval op iemand kan hebben, weet zij hoe belangrijk het is om slachtoffers zo goed mogelijk bij te staan en hen een goede en transparante schadeafhandeling te bieden. Michelle is sinds januari 2020 werkzaam bij Arcus Letselschade.

Claudia van Meel Office Manager | cvanmeel@arcusletselschade.nl

Claudia is haar loopbaan begonnen in 2003 en heeft sindsdien onafgebroken op diverse advocatenkantoren als juridisch secretaresse gewerkt in de letselschadesector, het rechtsgebied waar haar hart ligt. Sinds augustus 2018 maakt zij deel uit van het team van Arcus Letselschade en is zij nauw betrokken geweest bij de groei die Arcus Letselschade in een zeer korte tijd heeft doorgemaakt. Binnen Arcus is Claudia het eerste aanspreekpunt, assisteert zij bij de administratie, zorgt zij voor het personeel en geeft zij sturing aan het secretariaat.

Sarah van Tetering Secretaresse | svantetering@arcusletselschade.nl

Sinds augustus 2019 maakt Sarah deel uit van het team van Arcus Letselschade. Na haar studie HBO-Rechten heeft Sarah bij verschillende notaris- en advocatenkantoren gewerkt. De voorkeur van Sarah ligt echter in de letselschadebranche, omdat het werk haar veel voldoening geeft. De gevolgen van een ongeval zijn veelal groot voor betrokkene en zijn/haar naasten. Sarah vindt het daarom dankbaar werk om de mensen die zich in zo’n positie bevinden bij te staan en te zorgen dat men schadeloos wordt gesteld.

Ferrina van der Lelij Secretaresse | fvanderlelij@arcusletselschade.nl

Na een carrière in de arbeidsbemiddeling en een opleiding tot management assistente is Ferrina vanaf 2010 met veel plezier werkzaam als juridisch secretaresse in de advocatuur. Zij heeft gewerkt bij diverse advocatenkantoren in diverse praktijken. Vanaf november 2019 werkt zij bij Arcus Letselschade. Ferrina is iemand die voldoening haalt uit het zorgen en ontzorgen. Ze is erg sociaal en betrokken en draagt graag haar steentje bij om zowel cliënten als haar collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heeft u schade? Stuur een mail of bel (076) 700 27 75