Over ons

Arcus letselschade

Arcus Letselschade is een landelijk werkend advocatenkantoor op het gebied van letselschade en schade door overlijden. Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers en nabestaanden. Arcus staat voor deskundigheid en een transparante, voortvarende behandeling van de schade.

Het team

Mr. J. (Jorg) van de Watering Advocaat

Arcus Letselschade is medio 2018 opgericht door Jorg van de Watering. Na afronding van zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg heeft Jorg zich in 2011, op 22-jarige leeftijd, als advocaat verbonden aan een kantoor te Middelburg. De eerste jaren dreef hij een algemene praktijk. Na verloop van tijd kwam de nadruk steeds meer te liggen op het behandelen van letselschadezaken. Om zich hier verder in te specialiseren, heeft hij de overstap gemaakt naar een middelgroot kantoor in de regio Rotterdam.

Sinds 2015 adviseert en procedeert Jorg uitsluitend in letselschadezaken. In 2018 heeft Jorg de Grotius-specialisatieopleiding “Personenschade” succesvol (cum laude) afgerond en in oktober 2018 trad hij toe tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Door de strenge kwaliteitseisen die de LSA stelt, is het LSA-lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade.

Mr. F. (Felix) den Ouden Advocaat

Al in zijn jeugd zag Felix in zijn naaste omgeving de impact die een ongeval op een leven kan hebben en daarbij ook de noodzaak van een goede advocaat. Dit leidde er uiteindelijk toe dat hij na afronding van zijn rechtenstudie in 2011 aan de slag is gegaan als belangenbehartiger van slachtoffers van letselschade.

In de loop der jaren heeft hij zich hier bij verschillende advocatenkantoren verder in ontwikkeld. Hij vindt het belangrijk dat slachtoffers, die zich vaak in een zwakke positie bevinden, volledig tot hun recht komen. Daarnaast draagt hij met zijn expertise graag een steentje bij aan het optimaliseren van hun omstandigheden. Een goede advocaat moet volgens Felix aan drie eigenschappen voldoen: daadkrachtig, sociaal betrokken en oplossingsgericht. Het is dan ook zijn doel om deze aspecten zo veel mogelijk in zijn werk terug te laten komen. Felix maakt sinds mei 2019 deel uit van het team van Arcus.

Mr. T. (Tessa) van der Ven Letselschade jurist

Na afronding van de Master Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is Tessa sinds januari 2019 werkzaam bij Arcus Letselschade. Zij heeft zich tijdens haar studie met diverse facetten van letselschade beziggehouden. Het motiveert haar om de schade van letselschadeslachtoffers zo concreet mogelijk in kaart te brengen. Tessa probeert haar cliënten op het gebied van schade zoveel mogelijk te ontzorgen. Op deze wijze kunnen haar cliënten zich volledig richten op herstel.

Claudia van Meel Office Manager

Claudia is haar loopbaan begonnen in 2003 en heeft sindsdien onafgebroken op diverse advocatenkantoren als juridisch secretaresse gewerkt in de letselschadesector. Sinds augustus 2018 maakt zij deel uit van het team van Arcus Letselschade en is zij nauw betrokken geweest bij de groei die Arcus Letselschade in een zeer korte tijd heeft doorgemaakt. Claudia vindt het fijn om in de letselschadebranche te werken, zodat zij met haar betrokkenheid en empathisch vermogen de cliënten kan ondersteunen.

Anneke Reniers Secretaresse

Na de opleiding management assistent is Anneke gaan werken in de advocatuur als juridisch secretaresse. Na werkzaam te zijn geweest in diverse rechtsgebieden heeft zij in 2016 de overstap gemaakt naar de letselschadepraktijk. Sinds december 2018 werkt Anneke bij Arcus Letselschade. Het geeft Anneke voldoening om voor een ander iets te kunnen betekenen. De personen in haar omgeving zullen haar omschrijven als creatief, veelzijdig, en iemand met veel doorzettingsvermogen.

Heeft u schade? Stuur een mail of bel (076) 700 27 75